🌍ΝΕΟ 🅢🅣🅔🅐🅜 🅟🅡🅞🅙🅔🅒🅣 - 🅖🅔🅞🅖🅡🅐🅟🅗🅨 🅒🅗🅐🅛🅛🅔🅝🅖🅔

Νέο πρότζεκτ STEM με την ονομασία «Geography Challenge». Στο νέο μας πρότζεκτ θα προσπαθήσουμε να μάθουμε τα πάντα για τον πλανήτη Γη και γιατί όχι και λίγο πιο έξω από τον πλανήτη μας, το ηλιακό μας σύστημα.

Η πρώτη δραστηριότητα του πρότζεκτ με την ονομασία "Planet Earth". Μπορείτε να μοιράσετε στα παιδιά μία ζωγραφιά Επαυξημένης Πραγματικότητας. Η ζωγραφιά αυτή απεικονίζει τη Γη σε επίπεδη μορφή και μέσω της εφαρμογής «Quiver», η ζωγραφιά αυτή «ζωντανεύει» και η επαύξηση είναι η Γη στη σφαιρική, κανονική, γεωειδής μορφή της. Η ζωγραφιά, επίσης, έχει σημειωμένες τις Ηπείρους και τους Ωκεανούς.

Στόχος της πρώτης δραστηριότητας του πρότζεκτ «Geography Challenge» είναι τα παιδιά να αντιληφθούν και να κατανοήσουν το πραγματικό σχήμα της Γης μας και να μάθουν τις ηπείρους και τους ωκεανούς.

Μπορείτε να εκτυπώσετε τη ζωγραφιά και να τη ζωγραφίσουν οι μαθητές/τριές σας με ξυλομπογιές, ΟΧΙ ΜΕ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ. Έπειτα, κατεβάστε σε μία κινητή συσκευή την εφαρμογή Quiver από το App Store ή από το Play Store και κάντε την επαύξηση της εφαρμογής με τη ζωγραφιά.

Μπορείτε να κατεβάσετε τις ζωγραφιές από τα πιο κάτω λινκ:

ΓΗ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΜΙΚΡΗ


ΓΗ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΜΕΓΑΛΗ 





Κάντε εγγραφή στο κανάλι EdTech Teacher - Σπύρος Σπύρου και ακολουθήστε μας στο Instagram και στο Facebook για να ενημερώνεστε για ψηφιακά εργαλεία και βιντεομαθήματα για την εκπαιδευτική διαδικασία.


Σχόλια