🎄📸 Χαρίστε χριστουγεννιάτικες κορνίζες (επεξεργάσιμο αρχείο) στους/στις μαθητές/τριές σας!

📸🎄Φωτογραφίστε τους/τις μαθητές/τριές σας κι έπειτα τοποθετήστε τις φωτογραφίες σε όμορφες χριστουγεννιάτικες κορνίζες στο πιο κάτω επεξεργάσιμο αρχείο, εκτυπώστε τες και χαρίστε τες ως χριστουγεννιάτικο δώρο!!!

Κατεβάστε το επεξεργάσιμο αρχείο με τις χριστουγεννιάτικες κορνίζες εδώ!


Τρόποι αξιοποίησης χριστουγεννιάτικων κορνιζών

1. Μπορούμε να φωτογραφίσουμε τους/τις μαθητές/τριές μας, να περάσουμε τις φωτογραφίες στον υπολογιστή είτε στέλνοντάς τες με mail είτε μέσω viber/messenger, να τοποθετήσουμε τις φωτο πάνω στις κορνίζες στο επεξεργάσιμο αρχείο και να τις εκτυπώσουμε σε χαρτόνι άσπρο!

2. Μπορούμε να εκτυπώσουμε τις κορνίζες, να εκτυπώσουμε τις φώτο των μαθητών/τριών ξεχωριστά και να κολλήσουμε με κόλλα τις φώτο πάνω στις κορνίζες.

3. Μπορούμε να κατεβάσουμε τις κορνίζες σε μορφή εικόνας από την ανάρτηση του blog στον υπολογιστή μας, να τις περάσουμε σε ένα word, να ρυθμίσουμε πόσο μεγάλη θέλουμε την κορνίζα και μετά να προσθέσουμε τις φώτο των μαθητών/τριών μας και να τις εκτυπώσουμε.

Επίσης, σε όλες μπορούμε να γράψουμε ένα μήνυμα αγάπης ή ευχές πάνω στις κορνίζες!
 



















Κάντε εγγραφή στο κανάλι EdTech Teacher - Σπύρος Σπύρου και ακολουθήστε μας στο Instagram για να ενημερώνεστε για ψηφιακά εργαλεία και βιντεομαθήματα για την εκπαιδευτική διαδικασία.













Σχόλια